Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj, contractul său nu a mai fost prelungit

CFR Cluj a anunțat plecarea lui Cristian Manea din echipa ardeleană, după ce contractul acestuia a ajuns la final, iar părțile nu au ajuns la o înțelegere privind prelungirea contractului.

„Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist!

Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului.

În cei aproape ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând titluri de Campion și Supercupe cu CFR Cluj.

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră.

Mulțumim pentru tot, Cristi Manea.”, a comunicat clubul CFR Cluj.

La finalul sezonului, Manea și-a anunțat plecare și s-a vehiculat că o trecere a lui la Galatasaray ar fi iminentă, numai că acest lucru nu s-a întâmplat, iar nivelul la care a ajuns campiona Turciei ar face complicat transferul unui român acolo. Chiar și gratis, cum e jucătorul în discuție.

Ioan Varga, patronul vicecampioanei României i-a propus lui Manea un nou contract, cu un salariu mai mare decât înainte, 14.000 de euro, dar fotbalistul a cerut mult mai mult pentru a parafa o nouă înțelegere. Și nu s-a ajuns la un consens, conform DigiSport.ro.