În 2022, prima zi de plată a impozitelor locale, a ratelor și chiriilor este 10 ianuarie. Celelalte pot fi plătite din 3 ianuarie

Prima zi de plată din anul 2022 pentru celelalte taxe este 3 ianuarie.

Pentru plata abonamentelor de parcare, există două tipuri de plăți online: 

– fără autentificare: abonamentele pentru zona centrală (abonamentele de parcare pentru zona centrală 2 și abonamentele de parcare pentru riverani zona centrală 1 și 2) – pot fi plătite online oricând, devenind valabile începând cu 3 ianuarie 2022.

– cu autentificare: abonamentele pentru riverani (cartiere). Aceste abonamente pot fi plătite online începând cu data de 3 ianuarie 2022.

Ghișeele pentru încasarea abonamentelor de parcare vor fi deschise doar din data de 10 ianuarie. 

Mâine, 31.12.2021, casieriile vor fi închise, urgenţele reprezentând amenzi, autorizaţii de liberă trecere, contravaloare carte de identitate sau alte taxe vor putea fi plătite online pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, pe www.ghiseul.ro, prin mandat poștal sau virament bancar. 

În perioada 31.12.2021 – 09.01.2022 nu se vor emite certificate de atestare fiscală ca urmare a operaţiunilor de închidere şi deschidere de an (nu va fi acces la baza de date de taxe şi impozite).

Cererile pentru alocarea unor noi abonamente de parcare pentru riverani pot fi depuse începând cu data de 3 ianuarie 2022 online, pe site-ul Primăriei, la secțiunea Cerere parcare.