Alin Tișe a conștientizat ceva de când a încărunțit: “Abia când au trecut anii am văzut presiunea!”

Președintele Consiliului Județean Alin Tișe susține că investițiile în aparatura medicală reprezintă o prioritate pentru el. Și-a dat seama de acest lucru abia cu trecerea anilor.

„În urmă cu mulți ani, când am început această activitate (n. r.: cu referire la șefia Consiliului Județean), nu am realizat cât de important e să investești în spitale și școli. Eram mai tânăr. Abia când au trecut anii și am văzut presiunea pe care o avem pe sistemul medical… Mă refer la presiunea uriașă de la pacienții din întreaga țară. Am constatat că există în unele spitale mai mult de 40%, chiar 50%, fiind pacienți din alte județe”, a spus președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, la postul Napoca Live.

„Am contientizat cât de important e să salvezi vieți. Orice investiție într-un spital duce la o intervenție mult mai rapidă. Timpii de salvare au scăzut foarte mult. Am înțeles ce înseamnă să investești în aparatură de ultimă generație. Voi face tot ce ține de mine și am investit enorm în aparate mediale. 

E important să tratăm cu prioritate acest sector. Ne putem compara cu spitale din Europa! Desigur, mai avem de muncă și vom continua pe această linie”, a transmis Tișe.