VIDEO| Halep a ajuns aseară la Cluj: „Este mare păcat că nu vom avea spectatori în sală”

Simona Halep a ajuns duminică seara la Cluj Napoca, unde va participa la turneul de tenis Transylvanian Open, ce se defășoară la BT Arena. Ea a fost primită la aeroport de directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

La sosirea pe aeroport, Simona Halep a declarat: „Sunt fericită să fiu aici, la Cluj, și să particip la Transylvania Open. Am văzut pe rețelele sociale că turneul arată foarte bine. Este mare păcat că nu vom avea spectatori în sală. Abia așteptam să mă întâlnesc cu fanii din România! Dar sunt fericită să mă întorc la Cluj, unde mă simt întotdeauna bine.”

Simona Halep va debuta în primul tur al turneului, marți, în compania Gabrielei Ruse.

Turneul Transylvanian Open se va desfășura fără spectatori, organizatorii fiind puși în situația de a returna banii pe biletele vândute în avans, chiar dacă au respectat toate condițiile sanitare impuse.

Un număr mare de spectatori care și-au rezervat bilete vin din alte orașe și chiar din străinătate, aceștia fiind nevoiți să anuleze bilete de avion și rezervările de cazare făcute pentru turneu, după ce autoritățile au dispus că începând de luni evenimentele sportive să se desfășoare fără spectatori.

(sursa: Mediafax)