Protest pentru susținerea judecătorului Cristi Danileț în “meciul” pe care acesta îl are cu CSM

FOTO: stiridecluj.ro

Luni seara va avea loc un protest pentru susținerea Justiției independente, la Cluj-Napoca. Organizatorii își propun să se deplaseze în marș prin oraș, cu punct de întâlnire la Monumentul Memorandiștilor. 

Luni seara va avea loc un protest pentru susținerea Justiției independente, la Cluj-Napoca. Organizatorii își propun să se deplaseze în marș prin oraș, cu punct de întâlnire la Monumentul Memorandiștilor. 

”În ultimii ani, conducătorii din România au simțit nevoia acută de a se implica în justiție, dar într-un mod negativ.

În anul 2017, ???????? ?????? ?? ????????? a decis să dea celebra ordonanță 13 care a scos sute de mii de români în stradă și care prevedea ca neglijența în serviciu cu prejudiu sub 200 000 lei să fie trecută cu vederea.

În ianuarie 2019, ???????? ??? s-a decis să emită o ordonanță pe amnistie și grațiere cu dedicație pentru membrii de partid.

În anul 2021, ????????̦? ????????̆ ?????? ??????̦??? a continuat: miniștrii au fost numiți politic și unul dintre ei a fost demis pentru a satisface dorințele candidatului la președinția unui partid aflat la putere.

??????̦?? ? ??? ???? ???????̆ prin: excluderea unui judecător implicat în viața educațională și profesională pentru niște videoclipuri din viața privată, iar un deputat asociat cu interlopii devine președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

?? ?? ?????????
Dorim realizarea unui ????̦ ?????? ????̦?????? ??????̦??? ????????????, adică fără implicare politică și punerea unor oameni competenți în poziții cheie.

Credem că o democrație nu poate funcționa ???????? ?̦? ?????????? în acest mod și vrem ca opinia noastră să fie ascultată de către “cei de sus”.

Marșul va fi unul ???̦???, ??̆??̆ ??????̆??, ??̆??̆ ??????? și se va desfășura în zona centrală a orașului Cluj-Napoca.

??????? ?? ?? ????̆?????: ??? ??:?? bulevardul Eroilor (la Clopot) – piața Avram Iancu – piața Ștefan cel Mare – str Dorobanților – the Office – bulevardul 21 Decembrie 1989 – Regionala CFR – Sora și bulevardul Eroilor (la Clopot).

Marșul este limitat la ??? ????????, având în vedere situația pandemică”, anunță clujenii.