Mesajul lui Keseru la despărțirea de FCSB

Claudiu Keseru a făcut o postare pe contul său de instagram prin care și-a luat rămas bun de la suporterii echipei de fotbal FCSB.

“A venit momentul să-mi iau rămas-bun de la suflarea roș-albastră și vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor care au fost întotdeauna alături de mine.”, a scris fotbalistul.

A venit momentul să-mi iau rămas-bun de la suflarea roș-albastră și vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor care au fost întotdeauna alături de mine. ??

Ceea ce simt când îmi aud numele strigat de o întreagă peluză, nu poate fi descris în cuvinte. Este o senzație pe care o iubesc și pe care am trăit-o de fiecare dată cu piele de găină, sunt momente când te simți împlinit ca fotbalist și știi că faci ceea ce trebuie văzând reacțiile oamenilor din tribună.

“Ceea ce simt când îmi aud numele strigat de o întreagă peluză, nu poate fi descris în cuvinte. Este o senzație pe care o iubesc și pe care am trăit-o de fiecare dată cu piele de găină, sunt momente când te simți împlinit ca fotbalist și știi că faci ceea ce trebuie văzând reacțiile oamenilor din tribună.

Vreau sa le mulțumesc tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, medical și tuturor angajaților clubului care m-au tratat cu respect în permanență.

Aceste două culori vor rămâne mereu în sufletul meu, dar acum pentru mine urmează o nouă etapă și nu-mi rămâne decât să le urez succes în continuare foștilor mei colegi și celor din cadrul clubului.” – a scris Keseru pe contul sau de socializare.