Cristi Manea şi-a dezvăluit frustrările și planurile de viitor după înfrângerea zdrobitoare de la Constanța

După înfrângerea usturătoare a echipei CFR Cluj în fața Farului, scor 1-5, fundașul dreapta Cristi Manea a fost extrem de dezamăgit și supărat. Manea, în vârstă de 26 de ani, a început meciul ca titular, dar a fost înlocuit cu Vasile Mogoș la pauză. Frustrările sale au fost exprimate cu amărăciune în fața presei, afirmând că toți jucătorii ar fi meritat să fie schimbați în urma prestației slabe.

Fotbalistul, care a câștigat 5 titluri de campion cu CFR Cluj, consideră că echipa ardelenilor are nevoie urgentă de un antrenor autentic, de o autoritate care să impună respectul în vestiar. Manea se află în ultimele luni de contract cu CFR și a dezvăluit că nu a ajuns încă la o înțelegere cu clubul, iar plecarea sa pare inevitabilă.

“Nu avem nicio scuză, am fost cu toții penibili. Trebuie să ne trezim. Mergem la Craiova, unde va fi și mai greu. Cred că meritam toți să fim schimbați la pauză. Trebuie să ne trezim toți că e groasă. Ăsta e fotbalul, te pedepsește. Nu mai am cuvinte, nu ne-a ieșit nimic. Cred că meritam cel puțin un egal cu FCSB. Parcă nu mai avem noroc, nu știu”, a declarat Manea.

Declarațiile sale sugerează o atmosferă tensionată în cadrul echipei și o necesitate acută de schimbare și îmbunătățire pentru a reveni pe drumul victoriilor și performanțelor de top.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.